06.12.2004



Efter spærrene var lagt op, lagde vi undertag. Her valgte vi Huntonit, der skulle være et godt og holdbart produkt. Huntonit er nogle grønne, faste plader, som er meget glatte på den ene side - den side, som skal vende opad, så vandet kan løbe af. Senere lagde vi betontagstenene, og det var et dejligt arbejde! Der skete noget, og så var det slet ikke så svært - selv for en amatør :o)




Mens regnen piskede ned, og vinden hylede i maj, juni og det meste af juli, blev der "hyggearbejdet" inden døre. På indersiden af væggene er der opslået krydsfinér, som er blevet malet hvid. På loftet er der ludbehandlede profilbrædder som i beboelsen, og så har gulvet fået et par lag to-komponent epoxymaling. Der er desuden trukket strøm og opsat diverse kontakter. Dør og vindue er af samme fabrikat som i beboelsen.




Her det jomfruelige udhus fotograferet fra modsatte vinkel. Under vinduet skal der senere monteres et solidt arbejdsbord i rummets fulde bredde. Rummet er i øvrigt på 20 m² - indvendig målt.




Udvendig har vi lagt fliser, sat støttemur og lavet en trampe. En trampe er en kombination af en trappe og en rampe, d.v.s. store, lidt skrånende trin, der muliggør kørsel med barnevogn, trillebør m.m.




Det færdige resultat i et lidt større perspektiv. Carporten mangler stadig sternbrædder og loftbrædder udvendigt for at være helt færdig, men det bliver nok først lavet, når vejret igen bliver lunere. Vi skal desuden have sat nogle planter og noget belysning i bedet til venstre for indkørslen.


Udskriv Udskriv     Hele byggeforløbet